Delta på 8 PolarKraftmil!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 4. Feb 2021

8 Polarkraftmil - en digital konkurranse

Sammen med Polar Kraft AS arrangerer vi i Nordland Bedriftsidrettskrets en digital konkurranse for å aktivisere folk flest! Det er ingen hemmelighet at under Covid-19 er det mange som ikke har fått beveget seg like mye som før, og kanskje ikke i det hele tatt. Derfor oppfordrer vi alle til å delta, og vi har en helt elektrisk hovedpremie! 


Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 15. februar til 12.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst.

Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!

 

Hovedpremie: Et års gratis forbruk av strøm!*
*Premien gjelder 12 mnd gratis strøm inntil 25 000 kWh, nettleie blir fakturert som normalt.

Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.  

 

Flere premier blir publisert fortløpende.


Påmelding: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=723


0 Kommentar

Status under Covid 19

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 14. Jan 2021

Bedriftsidretten på lik som alle andre tar del i den nasjonale dugnaden og følger alle retningslinjer, tiltak, råd og påbud fra helsemyndighetene lokalt og nasjonalt. Idretten, og spesielt voksenidretten, har vært hardt rammet av den pågående pandemien, og slik vil det nok være enda noen måneder.

I januar 2021 skulle NBIK startet en nye periode med Bli Sprekere og i februar skulle vi arrangert det tradisjonsrike BiB-cup. Men vi vet alle at det ikke er mulig å få til, slik situasjonen er nå.  

Nordland Bedriftsidrettskrets gleder oss til å starte opp aktiviteter igjen så snart det er forsvarlig, og derfor har vi ikke avlyst Bli sprekere eller BiB-cup 2021, men utsatt arrangementene. Bli Sprekere starter opp så snart helsemyndighetene tillater det, og BIB-Cup er utsatt til høsten. Vi har ingen spesifikk dato, men det vil vi komme tilbake til så snart det er klart.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å holde seg i fysisk aktivitet gjennom turer og andre utendørsaktiviteter.

Ski på topp er en aktivitet vi arrangerer som går som normalt, Vi har plukket ut mange fantastiske skiturer i den flotte naturen i Narvik, Salten og Rana området. Konkurransene varer til april måned.
Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur. Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi har også noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.
Påmelding til de forskjellige konkurransene finner du her:
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppsalten21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppnarvik21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatopprana21

Vi jobber også med andre aktiviteter som kan gjennomføres trygt og med gjeldene tiltak. Her gjelder det å følge oss på hjemmesiden, og i sosiale medier.
0 Kommentar

Utvider det populære tilbudet!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Nov 2020

Bli Sprekere - Dans har blitt så populær at den ble fullbooket nesten med det samme.

Vi har derfor fått til et nytt tilbud : Bli Sprekere – Dans gruppe 2 Tirsdager kl. 20.00 – 21.00

Morsom og energisk time med fengende rytmer og enkle bevegelser. 


Instruktøren vil også her være Cecilie Haugseth

Denne økta blir i lokalene til Pias Ballettstudio i Bodø Spektrum.

 

Den nye timen er nå tilgjengelig for påmelding: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Denne bolken starter i uke 2 (tirsdag 12. januar) og varer frem til påske – tom. uke 12 (23. mars). (Vinterferie i uke 9). Til sammen blir det 10 økter.


0 Kommentar

Stiller med 17 ansatte på Hålogalandsløpet. Løper for inntekt til Kreftforeningen

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 18. Sep 2020

Hålogalandsmila 2020 er Bedriftsidretten Nordland sitt første mosjonsløp i Narvik. Torsdag 1.oktober kan     alle som har lyst å komme i bedre form delta på gateløpet hvor man enten går, jogger eller løper 5 km eller 10 km.                                                                                                                                                                                                                        

Dette har NB Engros fått med seg, og har meldt på hele 17 deltakere fra bedriften. De stiller til start med deltakere som både skal løpe 10 km, og gå den halve distansen. For de handler det om å ha det gøy, hvor de først skal ut å trimme, for dernest å møtes på «kroa» for å evaluere løpet

- Selv om det kan være prestisje i løpet over brua, så er det det sosiale som er viktigst, sier de ansatte.

NB Engros opplyser at daglig leder Jens Petter Opshaug har bestemt at bedriften gir 10 øre pr løpt meter av NB-gjenget i sum til Kreftforeningen, dette for å skape en ekstra motivasjon for å få flere med på Hålogalandsmila.

De utfordrer nå flere bedrifter i Narvik om å gjøre det samme

Ansatte i NB Engros er en aktiv gjeng som aldri har vært redd for å ta en utfordring. Mange er med på Ti på Topp, og legger bedriften til rette for fellesturer hvor de deltar på Midnattssolreittet og Midnight Sun Marathon 

NB Engros med hovedkontoret på Fagernes i Narvik har 40 ansatte, omsetter for mer enn 200 millioner kroner årlig og har også butikker og salgskontor på Finnsnes, Harstad, Bodø og Mo i Rana. NB Engros er en del av Nordengros-kjeden som er landets største leverandør av forbruksvarer.


https://nordland.bedriftsidretten.no/events/p/1000044591/halogalandsmila-2020


0 Kommentar

Vi rydder opp!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 26. Aug 2020

En kampanje i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund for å plukke avfall i naturen og sette fokus på viktigheten av sporfri-ferdsel.
Kampanjen varer hele september måned!
Ta ansvar, Vi har bare en natur!                       
Trykk "Skal" på vårt Facebook arrangement: https://www.facebook.com/events/305985847296232?active_tab=about 

Etter tidenes Norgesferie og et rekordantall mennesker som har ferdes i naturen vår, er det viktig å sette fokus på å holde naturen ren. Det er dessverre slik: Jo flere mennesker, desto mer søppel i naturen. Derfor vil i Bedriftsidretten ta et miljøansvar, og nå inviterer vi deg til å være med!
Fotokonkurranse: Der de som ønsker å delta legger ut et bilde merket med #Virydderopp! på sosiale medier (Facebook/Instagram) av at de plukker søppel på stranda, i skogen, på fjellet eller i nærmiljøet sitt. Vinnere av konkurransen trekkes vilkårlig ut fra alle bildene som er merket #Virydderopp!  
Det er ikke hyggelig å bade på strender fulle av søppel, knust glass, eller finne plast langs stien. Det er direkte farlig for både dyr og mennesker. Dyr kan spise søppel for de tror det er mat, plast har mye miljøfarlige stoffer i seg. Disse miljøgiftene kan tas opp i kroppen, slik at de spres videre i næringskjedene.
En brusboks har en anslått nedbrytningstid på 200 år, en plastflaske vil mest sannsynlig være nedbrutt etter 450 år. Men selv om disse blir nedbrutt, vet vi ikke om selve materialet noen gang forsvinner helt. Plasten vil i første omgang brytes ned til små partikler, mikroplast, og det er uklart om disse kan brytes ned.
En dugnad som dette, der vi motiverer alle som ser kampanjen til å delta i konkurransen og gjøre en liten innsats, vil raskt kunne gi store resultater. Om vi har 5000 deltakere som plukker en brusflaske hver eller en pose med avfall fra naturen, vil vi til slutt ha fjernet enormt store mengder avfall. Bare ved å bevisstgjøre alle på viktigheten av å ta med det avfallet de finner.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline